Malermester i Trondheim

 

– En lokal håndverker

Maling og håndverk

Om du har et nybygg, skal restaurere eller gi boligen din et ansiktsløft, er Malermester Ole Sneeggen rette håndverker for deg. Han maler det som males kan, og utfører en rekke håndverkstjenester. 

Vi vektlegger å utføre en pålitelig, effektiv og en helhetlig tjeneste, god rådgivning og en hyggelig tone. Ryddighet, orden og et godt utført arbeid er vår signatur.  

Malermester Ole Sneeggen maler en husvegg.

Innendørs malerarbeid

MALING

Om du har et nybygg, eller skal gi boligen din et ansiktsløft, er Malermester Ole Sneeggen rette håndverker for deg. Han maler det meste av det som males kan, kjøkkeninnredning, vegger, tak, gulv og listverk. Med over 30 års erfaring i malerfaget, gjør vi et grundig og ryddig arbeid. 

TAPET

Det er stadig nye trender innen interiør, og fototapet og komplekse mønstre er mye brukt. Det er en nøyaktig prosess, men med rette erfaringen er det en smal sak. Ole Sneeggen tar det på strak arm, og tapetserer for dere, eller bidrar med god rådgivning.

SPRØYTEMALING

Sprøytemaling er en moderne metode, som gir et jevnt resultat. Noen ønsker å se tegn av penselstrøk, andre vil ha en helt jevn overflate. Begge finishene er mulig å skape med spraymaling.

Vi sprøytemaler paneling, interiør og møbler, samt inventar som kjøkkeninnredning, skapdører, listverk og dører.

GULV

Bør du legge nytt gulv, eller er det mest hensiktmessig å fornye det du har? Sneeggen kommer på gratis befaring, og hjelper dere enten det gjelder nytt gulv eller oppussing av det eksisterende. 

Sneeggen har høy kompetane i gulvlegging, og legger det meste fra parkett til vegg-til-vegg-tepper, samt nedsliping og oppussing av gamle tregulv. 

Utendørs malearbeid

Malermester Ole Sneeggen maler inntil rekkverk med pensel
E

Visste du?

At det er anbefalt å vaske huset en gang i året, for å fjerne smuss, alger, mose, forurensing som forringer varigheten på maling.

MALING

Fasademaling er avgjørende for å bevare og beskytte huset deres. I en jungel av forskjellig typer maling og beis, vil vi rådgi og veilede dere til riktig maling etter værforholdene. Før vi maler, utfører vi en fasadevask, slik at malingen får optimalt feste og lang levetid.

Vi har også moderne sprøyteutstyr vi benytter ved både innvendig og utvendig arbeid. 

Når oppdraget er utført, vil dere ikke finne andre spor enn et stykke grundig malerarbeid.

BEHANDLING AV TAKSTEIN

Vask og spraymaling av takstein.
Ole Sneeggen utfører grundig vask og mosefjerning av takstein, og spraymaler deretter. Dette er en jobb som umiddelbart forbedrer husets tilstand, og gjør at det fremstår som nytt.

Før salg, utleie og taksering vil denne prosedyren øke verdien og levetiden på huset. 

Malermester Ole Sneeggen AS

Org nr: NO 891 734 352 MVA

Tlf. 452 21 980

E-post: post@sneeggen.no

Nordsetvegen 451

7540 Klæbu